ye-logo.v1.2

Роботодавці Хмельниччини спрямували на “соціалку” майже три мільйони гривень

Економіка 1882
На думку податківців, стабільному забезпеченню надходжень ЄСВ значною мірою сприятиме подальше зростання фонду оплати праці на Хмельниччині
На думку податківців, стабільному забезпеченню надходжень ЄСВ значною мірою сприятиме подальше зростання фонду оплати праці на Хмельниччині. Фото: ar.volyn.ua

Область виконує завдання зі щомісячної сплати цього податку.

На Хмельниччині з початку 2015 року роботодавці перерахували 2 мільярди 986 гривень внеску на загальнообов'язкове соціальне страхування. Як зазначають у фіскальній службі області, порівняно з відповідним періодом минулого року ця сума більша на 246,6 мільйона гривень.

“У вересні на “соціалку” подільські страхувальники мобілізували 331 мільйон гривень єдиного соціального внеску. Таким чином, поставленні завдання стосовно щомісячної сплати не менше 300 мільйонів гривень цього важливого платежу результативно виконуються”, - розповіли у регіональному представництві фіскальної служби.

За підрахунками податківців, 167 платників єдиного внеску області підвищили рівень заробітної плати найманим працівникам та скористались правом застосування понижуючого коефіцієнта.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую