ye-logo.v1.2

Три причини і гарячий чай, чому треба ходити на ярмарки Політична реклама

Суспільство 2707
Олія на ярмарку була на кілька гривень дешевшою, ніж на ринку.
Олія на ярмарку була на кілька гривень дешевшою, ніж на ринку. . Фото: автора

Продуктові ярмарки, де можна придбати різного краму за цінами виробника, стали незамінними подіями у Хмельницькому.

Час від часу їх організовують на вулиці Прибузькій. Цієї неділі знову ярмаркували на Проспекті Миру, поблизу МАУПу.
Зробити ярмарки не лише дешевшим аналогом продуктового ринку, але й зручним за розташуванням місцем для торгівлі взялися в ГО «Об’єднання «Самопоміч».
З самого ранку, незважаючи на перші морозні ранки, на майданчику поблизу МАУПу розгорнулася ярмарка. Продукти дешевші на відсотків 15-20 ніж на ринку розкуповували швидко.
Довгі черги формувалися періодично за яйцями, крупами, м’ясом, цибулею та іншими овочами, і навіть за цукерками і хлібом.

Цибуля хоч і подорожчала, але розходилася "на ура!"

«Ми тут, поки в черзі стояли, знайшли щонайменше чотири причини, чому треба йти на ярмарку, – каже пані Марія Петрівна. – Близько біля дому, не треба далеко йти, дешевше ніж на базарі, бо привозять самі виробники, дуже вчасно, бо люди саме запасаються на зиму усім необхідним. Єдине що холодно, але то переживемо».
Організатор, кандидат до Хмельницької обласної ради від «Об’єднання «Самопоміч» В’ячеслав Антонюк переконує, ярмарки будуть проводитися регулярно, щоб люди могли, вчасно, дешевше і близько дому купувати необхідні продукти.

«Кожного разу я аналізую що є і чого не вистачає, щоб кожного наступного разу зробити краще. Йдуть холода, треба на ярмарок вже якісь гарячі чаї організовувати, щоб люди не мерзли», – розказує Антонюк, завантажуючи чергові пляшки олії жіночці в кульок.
Хмельничани ж тим часом запасалися продуктами, обговорювали з продавцями ситуацію в країні, адже таке спілкування об’єднує сучасних містян, які живуть у шаленому ритмі.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую