ye-logo.v1.2

«Укропівські обжинки» зібрали кращих фермерів Дунаєвеччини Політична реклама

Суспільство 2468
У Дунаївцях святкували обжинки з українськими патріотами
У Дунаївцях святкували обжинки з українськими патріотами. Фото: автора

Свято врожаю в районному центрі відзначили з танцями і піснями.

У Дунаївцях минулими вихідними відсвяткували «Укропівські обжинки». Гостей частували випічкою, узваром, чаєм і шашликом. Фермери виставили на показ і цьогорічний врожай: тут і горох, ячмінь, пшениця, кукурудза. Спеціально на свято приїхали товаробники навіть з навколишніх районів, щоб представити свою продукцію.
«Це давня українська традиція – святкувати обжинки з нагоди завершення жнив. Так само як «укроп» завжди є в українського народу, є й обжинки. А Дунаєвецький район – аграрний, тут завжди були одні з найвищих показників врожайності в області. Люди тут теж дуже гарні, а головне – патріотично налаштовані», - зазначив голова Хмельницької обласної регіональної організації політичної партії «УКРОП» Віктор Довбуш.
Дунаївчани, які завітали на обжинки, мали нагоду познайомитись із справжньою командою патріотів. З людьми, які за результатами виборів можуть представляти інтереси мешканців у владних кабінетах. «Ми презентуємо дунаївчанам свою команду, яка піде на місцеві вибори. Це і волонтери, учасники революції Гідності, лікарі, вчителі, - сказав голова Дунаєвецької районної організації політичної партії «УКРОП» Ярослав Купчик. - Головна наша мета – об’єднати усіх громадян, патріотично налаштованих, незалежно від національності, походження, мови чи роду занять. Держава розхитана старою системою та війною, а патріоти є каркасом який об’єднає країну».

З нагоди свята врожаю відзначили волонтерів, учасників АТО та кращих сільськогосподарських виробників краю. Усі отримали подарунки від регіональної організації політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП». Особливо гучними оплесками зустрічали дунаївчани на сцені справжніх воїнів, які обороняють державні рубежі від агресора.
«Я радий, що представляю організацію справжніх патріотів. Є сьогодні така дуже значима професія – захищати Батьківщину. Одним із захисників є мій син. Він офіцер і захищає кордони з Російською Федерацією, - розповів підприємець Олександр Степанов.

Скуштувати свіжої випічки з нового врожаю та подивитися святковий концерт прийшли і діти, і пенсіонери. «Усе дуже смачно, свято неймовірно подобається. Спасибі організаторам. Якби таких людей, справжніх патріотів, було б побільше, жити в Україні стало краще», - поділився враженнями пенсіонер Євген Баранюк.
«Укропівські обжинки» святкували до самого вечора. Концерт вдався на славу: виступали танцювальні колективи району і сусідніх областей. Не забули про веселі конкурси та динамічні розваги. Як зауважили організатори, це свято врожаю насамперед для тих, хто піклується про те, щоб його виростити, адже аграрії варті того, аби їх гідно шанували.

Марія РОСЕЦЬКА.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую