ye-logo.v1.2

«Безпечне місто»: Світлофорів на Виставці стане більше

Суспільство 1978
Дмитро Трепалюк: проблеми суспільного життя населення мають бути рушійною силою діяльності місцевої влади
Дмитро Трепалюк: проблеми суспільного життя населення мають бути рушійною силою діяльності місцевої влади

«Об`єднання Самопоміч» допомагає громадянам відстоювати їхні права, впроваджує нові соціальні ініціативи, як для молоді, так і для літніх людей, здійснює громадський контроль, допомагає покращити якість життя.

Координатором кампанії Безпечне місто, як одного з напрямків соціальних ініціатив «Об`єднання «Самопоміч» у місті Хмельницькому став Дмитро Трепалюк.
Безпека руху має стати одним з пріоритетів діяльності міської влади. Тому потрібно докладати максимум зусиль аби уникнути нещасних випадків.
"Волонтери «Об`єднання «Самопоміч» зібрали 275 заяв мешканців прилеглих територій, з проханням встановити світлофори для безпечного пересування громадян. Особливо вони необхідні в районі проспекту Миру та Старокостянтинівське шосе, що у мікрорайоні Виставка. Зумовлено це активним рухом автотранспорту на цьому відрізку дороги, розміщенням навчального закладу НВО№1 (Старокостянтинівське шосе 3Б) і Дендропарку", – каже Дмитро Трепалюк.

Волонтери «Об`єднання «Самопоміч» зібрали 275 заяв мешканців прилеглих територій, з проханням встановити світлофори

8 жовтня 2015 року заяву з додатками зареєстровано в канцелярії Хмельницької міської ради.
Як зауважує Дмитро Трепалюк: «Автомобілі, мотоцикли на вулицях рухаються з великими швидкостями. Ситуація змінюється блискавично, а враховуючи інтенсивність руху у вказаних у заяві місцях переходу дороги, важливість встановлення світлофорів стає очевидною.
Мешканці мікрорайону сподіваються, що міській владі, щоб зробити хоча б один крок на зустріч людям, не потрібно мати велику статистику потерпілих в дорожньо-транспортних пригодах.
«Коли йдеш до людей не з агітаційними тезами чи завченими популістськими гаслами, а з простою пропозицією вирішення проблем над якими дійсно має працювати влада, бачиш ініціативність в очах людей, бажання співпрацювати. Це основоположні речі, з якими й треба йти до влади. Адже саме проблеми суспільного життя населення мають бути рушійною силою діяльності місцевої влади, саме на це мають бути спрямовані знання та владні можливості депутата», – говорить Дмитро Трепалюк.
Видатний англійський поет Персі Шеллі казав:«Найбільш згубна помилка, яка коли-небудь була зроблена в світі – це відділення політичної науки від моральної».
«Об’єднання «Самопоміч» впроваджує в українську політику принципи християнської моралі та здорового глузду. Ми свідомі, що тільки через живий зв’язок з людьми, зможемо розвивати свої думки та дії, і через цей розвиток разом прямувати до своєї мети: побудувати місто, в якому хочеться жити.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую