ye-logo.v1.2

РК «Хмельницький» переміг одеситів

Спорт 3053

Хмельницькі регбісти завершили змагання групового етапу чемпіонату України в Суперлізі.

Сьогодні РК «Хмельницький» в рідних стінах провів останній матч у групі «А» проти одеської «Академії». Хмельничанам, щоб гарантувати собі друге місце в групі, необхідно було перегравати гостей з бонусним очком. Що, власне, їм і вдалося.

Олег Валюс (з м'ячем) у матчі проти одеської "Академії" відзначився спробою.

Ще в першому таймі господарі поля змогли занести чотири спроби, заробивши в свій актив бонусне очко. Відзначилися двічі Андрій Шакура, а також Олександр Хоменко та Олег Валюс. Ще шість очок в першому таймі до активу РК «Хмельницький» приніс Мирослав Шуляк, який тричі влучно виконав реалізацію. Одесити ж в перші 40 хвилин відзначилися однією результативною спробою, а тому на перерву команди пішли за рахунку 26:5.

Андрій Шакура (з м'ячем) став одним із самих результативних гравців у грі РК "Хмельницький" - "Академія".

Після відпочинку рахунок не змінювався хвилин 16-ть. Аж поки Микола Александрюк не заніс дві спроби, а Шуляк вдало виконав одну реалізацію. Згодом по 5 очок за спроби в залік хмельничан додали Руслан Шостацький та Вадим Кошелюк. «Академія» ж в другому таймі змогла занести дві спроби та влучно пробити одну реалізацію. У підсумку – 48:17 на користь РК «Хмельницький».

Одеситам не завжди вдавалося стримати хмельничан.

Тепер, незалежно від того, як свої поєдинки зіграє київський «Ребелс», в якого ще два матчі в запасі, хмельничани завершили груповий етап на другому місці. А це означає, що РК «Хмельницький» змагатиметься за бронзові нагороди. Скоріше за все з львівським «Соколом». Попередньо матчі відбудуться 7 та 14 листопад . Один у Хмельницькому, інший на виїзді. Точні дати проведення поєдинків, як і ім’я суперника хмельничан у «малому фіналі», стануть відомі після 25 жовтня.

Микола Александрюк (з м'ячем) поклав дві спроби.

Сутичка "Академії" з РК "Хмельницький".

Мирослав Шуляк (з м'ячем) приніс хмельничанам у грі з одеситами 8 очок.

Тепер РК "Хмельницький" гратиме за бронзові нагороди чемпіонату України з регбі-15.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую