ye-logo.v1.2

Останній передвиборчий вік-енд у Хмельницькому

Вибори 2964

За тиждень до виборів в обласному центрі відбулися одразу ж декілька концертів від різних політичних партій.

Те, що відбувалося в Хмельницькому 16-18 жовтня, дехто вже назвав передвиборчим фестивалем. Так, до прикладу, координатор руху «Чесно» в Хмельницькій області Олег Черненко на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» написав:

«Короткий розклад передвиборчого фестивалю у Хмельницькому на 16-18 жовтня: ТНМК, Павло Табаков, Тарас Петриненко, Дзіздзьо, Мотор’рола, Mad Heads... доповніть, якщо я ще когось забув. Пропоную створити рух виборців «За Мадонну!» проголосуємо за тих, хто привезе Мадонну в Хмельницький, хто за?))».

Мадонна в Хмельницькому не співала. Натомість зірок української естради не бракувало. Старт «передвиборчому фестивалю» 16 жовтня дали партії «Поруч» та «Українське об’єднання патріотів – Укроп». Перші на площі біля кінотеатру не лише годували хмельничан коцацьким кулішем, а й запросили заспівати Тараса Петриненка та Павла Табакова. А на майдані Незалежності під прапорами «Укропу» жартували «кавекашники» та співав гурт «Танок на майдані Конго».

Вже наступного дня на головній площі міста – чергова розвага. Цього разу від Аграрної партії. Майдан заполонили не лише величезні трактори, а й продавці яблук, меду, цибулі та картоплі. Ну, і, звісно, як же без концерту – скрипалька Майя Онищук, гурти «Мотор’рола» та  «Mad Heads».

У неділю – ще один концерт. Він, мабуть, був наймасовішим. Біля кінотеатру імені Тараса Шевченка було важко пройти – тисячі людей прийшли подивитися та послухати «Дзідзьо», який приїхав до Хмельницького на концерт від партії «За конкретні справи». Приїхав, між іншим, із Кам’янця-Подільського, де цього ж дня виступав на ще одному концерті за цю політичну силу.

Отож, «передвиборчий фестиваль» позаду. Попереду – 25 жовтня, день виборів, на яких хмельничани обиратимуть нову місцеву владу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую