ye-logo.v1.2

“Патріоти України”, які здійснили понад 70 поїздок у зону АТО, знову збирають допомогу військовим

Допомога 5936
Волонтери відзначили річницю з часу створення фонду
Волонтери відзначили річницю з часу створення фонду. Фото: з архіву волонтерів

З початку заснування організації активісти передали бійцям вантажів на понад 4 мільйони гривень.

Обласний благодійний фонд “Патріоти Украни” святкує ювілей: у жовтні минулого року п'ятеро небайдужих підприємців об'єдналися для забезпечення бійців на передовій засобами першої необхідності, речами і продуктами. Зараз організації активно допомагають близько п'ятдесяти небайдужих людей і навіть цілі підприємства.

“Коли захопили Крим та почалася війна, багато наших друзів стали на захист країни. Люди почали згуртовуватись, щоб допомогти бійцям, задіяним в антитерористичній операції. Тому ми створили офіційну організацію, щоб полегшити збір речей і коштів. Про власний бізнес не думали: шукали можливість підтримати солдат як могли”, - розповідає співзасновник обласного благодійного фонду “Патріоти України” Сергій Кисельов.

На сьогодні активісти фонду надають підтримку більше ніж десятьом військовим підрозділам, у складі яких перебувають наші земляки. Волонтери навіть несуть вахтове чергування на швидкій допомозі у зоні бойових дій, не раз потрапляли під обстріли. Вони беруть участь у реабілітації учасників бойових дій, займаються ремонтом техніки беспосередньо на передовій. За словами волонтера, з початку заснування “Патріоти України” здійснили понад 70 поїздок в зону АТО та надали допомогу бійцям на суму більш ніж чотири мільйони гривень.

Волонтери везуть вантажі на передову

“Збереглися чеки на суму близько двох мільйонів, не рахуючи заправок, речей і продуктів, які приносили небайдужі люди. Якщо це підрахувати, то сума складає понад чотири мільйони гривень”, - говорить Сергій Кисельов.

Чергову поїздку у зону АТО волонтери планують на 22 жовтня. Мають заїхати у Новий Айдар, Щастя, Станицю Луганську. Кажуть, що можуть завезти дорогою передачі від рідних, якщо до них звернуться. Зараз активісти знову збирають гуманітарний вантаж для військових, просять усіх небайдужих приносити теплі військові речі, спальники, буржуйки.

"Патріоти України" допомагають землякам, які несуть службу у різних військових підрозділах

“Війна не закінчилась, а перемир'я триватиме хіба що до виборів. Там нічого не змінилось, солдати знову голі і босі. Ми ж веземо усе необхідне як завжди — на передову. Там, де танком не проїдеш, “Патріоти України” на пузі проповзуть”, - запевняє волонтер.

Активісти збирають чергову партію гуманітарного вантажу для бійців. Якщо ви також хочете долучитися до допомоги учасникам АТО, можете переказати кошти на рахунок обласного благодійного фонду «Патріоти України»:
Укрексімбанк: рахунок №26004017023842
ЄДРПОУ 39432655, МФО 315609.
Адреса фонду «Патріоти України»: м. Хмельницький, вулиця Вайсера 17/2, (приміщення Мінімаркету, третій поверх), кімната 305, телефон: (098)-325-85-95.

Активісти не бояться їхати до бійців у найгарячіші точки

Усіх небайдужих волонтери просять приносити теплі військові речі

Коментарі:

Но Ва 17.01.2016 11:40

Ви можете передати волонтерам і всім хто організовує збори щоб добавляли webmoney? Багатьом людям слом йти в банки і чекати черги вводити купу інформації. Це не практично! А на webmoney в багатьох є залишки якими вони не користуються і з радістю переказали би гроші.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую