ye-logo.v1.2

24 жовтня до Хмельницького завітають престижні виші Швейцарії! На правах реклами

Суспільство 2025

Міжнародна освітня агенція DEC education – ексклюзивний представник Swiss Education Group в Україні – запрошує відвідати презентацію «Елітна освіта у Швейцарії», яка відбудеться 24 жовтня з 15:00 у коворкінг-центрі «Тетріс» у ТРК «Либідь-Плаза».

Відвідування презентацій – безкоштовне, за попередньою реєстрацією на сайті >>
Презентуватимуть п’ять швейцарських вищих учбових закладів: старший регіональний менеджер SEG у Східній Європі – Горан Йорданов та експерт відділу вищої освіти DEC education – Юрій Сухомуд.

Презентація буде цікавою та корисною:
• батькам, які планують відправити своїх старшокласників до престижного зарубіжного вишу;
• студентам вітчизняних вишів, які розглядають можливість навчання на магістратурі й отримання другого диплому;
• молодим фахівцям, які з тих чи інших причин бажають змінити отриману спеціальність і пройти післядипломну підготовку в галузі готельно-ресторанного менеджменту.

Приходьте на презентацію й дізнавайтеся з перших вуст про:
• умови вступу, навчання, проживання, ознайомлювальні поїздки;
• оплачувані семестри практики, яку проходять усі студенти SEG;
• перспективні та всесвітньо затребувані професії, які можна здобути на бакалавраті чи магістратурі;
• можливості заявити про себе рекрутерам лідерів туристичної, готельної та розважальної індустрії;
• перспективи успішної кар’єри після отримання швейцарського диплому в галузі гостинності.
Швейцарська освіта – еталон якості та професіоналізму. Як батьківщина готельного бізнесу, ця країна найкраще підходить для отримання освіти і безцінного досвіду роботи у галузі міжнародної гостинності. Багато випускників приймають рішення будувати кар'єру в цій сфері, беручи до уваги динамічність розвитку даного ринкового сектору.
За даними Всесвітньої ради подорожей та туризму сьогодні понад 260 мільйонів осіб працює у цій сфері, і попит на дипломованих фахівців, як і раніше, зростає. Завдячуючи тому, що дипломи швейцарських університетів користуються попитом у всьому світі, навчання в Швейцарії набуває більшої популярності.

Про Swiss Education Group
П'ять вищих шкіл Swiss Education Group є лідерами у царині підготовки менеджерів для індустрії міжнародної гостинності – готелів, ресторанів, курортів, авіаліній, круїзних лайнерів і розважально-ігрових закладів. Школи SEG із понад 30-річним досвідом навчають студентів за передовими стандартами, забезпечують кращу базу для входження у ділове середовище – саме це сьогодні вимагають імениті роботодавці: Hilton, Hyatt, Mariott, Shangri-La тощо.

Про DEC education
DEC education – провідна освітня агенція Східної Європи, лауреат престижної галузевої премії Star Agency Eastern Europe (2008), з 2009 до 2014 року щорічно входить до топ-5 кращих освітніх агенцій Східної Європи. Компанія заснована у 1999 році і нині є найбільшою освітньою агенцією України та Молдови, де офіційно представляє понад 800 шкіл, коледжів і університетів з усього світу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую