ye-logo.v1.2

Уляна Місюрська потребує допомоги: на лікування необхідно 200 тисяч євро

Допомога 4614
У дівчинки нещодавно діагностували саркому Юінга
У дівчинки нещодавно діагностували саркому Юінга. Фото: credo-ua.org

Дівчинку можуть вилікувати у німецькій клініці, але для цього потрібні великі гроші.

Німецька клініка дитячої та підліткової медицини клініки KLINIKUM WOLFSBURG у місті Вольфсбург погодилась прийняти на лікування Улю, не зважаючи на складний стан дівчинки. Вартість лікування, включно з операцією становить – 200 000 євро. Про це повідомляє інтернет-видання CREDO.

У 15-річної Уляни Місюрської родом із села Мушкутинці Дунаєвецького району місяць тому діагностували саркому Юінга малого тазу з ураженням лонної та сідничної кісток з метастазами у легені (IV стадія). "На даний момент дівчинка знаходиться у Національному інституті раку, відділення дитячої онкології у Києві. Закінчився перший курс хіміотерапії, після якого в неї різко впали всі показники, тому зараз дівчинка потребує переливання крові, - йдеться у повідомленні. - На прохання про донорство відкликнулося просто неймовірна кількість людей, переважна більшість з яких до того Улю абсолютно не знали".

Батьки дівчинки та її друзі звертаються з проханням про допомогу у зібранні коштів на початок лікування в Німеччині. Цінним та важливим буде будь-який Ваш внесок. За оновленнями про збір коштів слідкуйте на сайті CREDO.

Карти ПриватБанку для пожертувавнь:

41 49 497 80960 60 09 – отець Олександр Оріховський.

41 49 4378 5818 1033 – Лариса Місюрська, мама дівчинки.

Коментарі:

Носаль Василь 17.01.2016 11:38

Ви можете передати волонтерам і всім хто організовує збори щоб добавляли webmoney? Багатьом людям слом йти в банки і чекати черги вводити купу інформації. Це не практично! А на webmoney в багатьох є залишки якими вони не користуються і з радістю переказали би гроші.

Данислпав Донець 31.10.2015 20:29

Еврей не нация,а из Библии странник Божий,а Израиль из Библии одолевающий людей Властью и Любовью Божьей,а иудей дослов.перевод праведно славящий Господа Бога!Кто называется,кого называют и кто на самом деле не одно и тоже!

Данислпав Донець 31.10.2015 20:29

Шалом! Слава Господу Богу,Который искупил нас Своей Кровью и победил смерть для нас! Ему не нужны ни свечки ни иконы ни жесты.Он не слепой и не глухонемой! Взывайте к Нему через не хочу,через крик и слёзы о прощении за попытку своими силами и грехи что помните и не помните и проклятье претков! Потому что дьявол - нам враг очень не хочет нашего обращения к Господу Богу, Спасителю нашему,Который нам ничего не должен,любит нас по Своей великой милости! И принимайте Его Любовь к людям,Мудрость Духа Святого отличать ложь от Истины и Силу Искупительной Крови Господа отменить своими устами Именем Иешуа-Спасителя и Кровью Его доступ дьявола через грех и проклятья и провозглашать здоровье и побеждать смерть! Где гарантия,что в вашей жизни,не понадобится чудо! Радость в Господе,сила наша! Блаженны плачущие, ибо они утешатся. (Матф.5:4) Боже!Да будет Твоя,Совершенная воля! У Тебя все времена и сроки!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую