ye-logo.v1.2

Міліція просить допомогти розшукати ймовірного вбивцю 10-річної дівчинки

Кримінал 3031
Чоловік назвався Андрієм, він може бути причетним до вбивства
Чоловік назвався Андрієм, він може бути причетним до вбивства. Фото: mvs.gov.ua

Орієнтовний вік чоловіка 45-60 років, має трохи повнувату статуру, може носити вуса або бороду.

Як повідомили у міліції, 14 вересня 2015 року на пасовищі неподалік села Заслучне Красилівського району Хмельницької області були виявлені рештки тіла людини. Згодом вдалося встановити, що вони належать 10-річній дівчинці, яка у серпні цього року зникла безвісті у м. Вінниці.

У ході розслідування працівники міліції з‘ясували, що дитина була жорстоко вбита, і з великою вірогідністю до цього злочину причетний чоловік, який називався Андрієм.

Правоохоронці звертаються до усіх свідомих громадян з проханням допомогти у розшуку небезпечного зловмисника. Його прикмети:

Орієнтовний вік 45-60 років, має трохи повнувату статуру (але може і схуднути внаслідок перебування на дієті). Волосся темне з сивиною, середньої довжини, зібране у хвіст (але може мати і коротку зачіску). Може носити вуса або бороду. На животі з правого боку має шрам, ймовірно, нанесений гострим предметом. Переважно розмовляє українською мовою, але іноді може переходити на російську. Цікавиться окультними науками.

Будь-яку відому вам інформацію про місцеперебування підозрюваної особи прохання повідомляти до найближчого відділку міліції, за телефоном 102 або телефоном у місті Хмельницькому (0382) 69-23-15.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую