ye-logo.v1.2

У Хмельницькому додруковують виборчі бюлетені

Вибори 2622

Причина – помилки, які виконавець називає технічними.

Сьогодні на друкарні ТОВ «Поліграфіст» почали додруковувати виборчі бюлетені для виборів до Хмельницької обласної ради. Друкують бюлетені не на всі 84 округи, а лише на п’ять.

«Ми, при виконанні замовлення, отримали від виборчої комісії зразки бюлетенів, і відповідно до них усе віддрукували,  - каже Сергій Федоченко, директор ТОВ «Поліграфіст», підприємство якого друкує виборчі бюлетені в Хмельницькому. – Виконали повністю замовлення. Ще в процесі його виконання знаходили помилки, які одразу виправляли. Та після виконання знайшли ще помилки, а тому передруковуємо бюлетені. Зауважу, що помилки були допущені на етапі підготовки – ще до того, як вони потрапили в друкарню».  

Передруковують 66,7 тисяч виборчих бюлетенів, які мають поїхати в округи  №3 (частина міста Славута), №23 (частина Старокостянтинова), №53 (частина Хмельницького району), №73 (частина Новоушицького району) та №83 (частина Кам’янець-Подільського району).

На думку Сергія Федоченка, помилки, які були виявлені, є технічними. «Людина, яка їх готувала, могла не звернути увагу, що різні шрифти, - каже директор «Поліграфіста». – Повторювалися кандидати, бо, на скільки я зрозумів, підготували, скопіювали і потім вносили дані в бюлетень на інший округ. А потім десь пропустили і в бюлетені залишився кандидат з іншого округу. Нові бюлетені, які нам привезли і вони затверджені комісією, вже виправлені».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую