ye-logo.v1.2

У Шепетівці 26-річний рівненчанин пограбував будинок на 330 тисяч гривень

Кримінал 2090
У затриманого чоловіка міліціонери вилучили частину вкрадених речей
У затриманого чоловіка міліціонери вилучили частину вкрадених речей. Фото: mvs.gov.ua

Крадій-рецидивіст проник в будинок мешканки Шепетівки та виніс звідти техніку та сейф, у якому були кілька тисяч гривень, валюта та коштовні речі.

До міліції звернулась 34-річна місцева жителька та повідомила про те, що до її будинку через незачинене вікно проник злодій і виніс цінні речі та сейф.

"Серед викраденого — 4 тисячі гривень, понад 5 тисяч євро, мобільний телефон «IPhone», ноутбук «Sony», планшет «Apple», mp3 плеєр «Sony», а також брендовий одяг, аксесуари, прикраси тощо на загальну суму понад 330 тисяч гривень", - розповідають у прес-службі правоохоронців.

Як виявилося, до злочину причетний 26-річний житель одного із сіл Рівненського району Рівненської області, який тільки у травні вийшов із місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжок.

Оперативники затримали зловмисника. У нього вилучили частину викрадених речей. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Згідно санкції частини 4 статті 185 «Крадіжка, вчинена у великих розмірах», йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую