ye-logo.v1.2

З’явилося відео нічного конфлікту за участю народного депутата Андрія Шиньковича

Вибори 13385

На відео однієї з камер спостережень закладу видно, як нардепа поранили наче поранили.

Нагадаємо, що сьогодні вночі у Хмельницькому, в одному з нічних клубів міста стався конфлікт між відвідувачами, який закінчився стріляниною. Як розповів телефоном нардеп Андрій Шинькович, який був у цьому закладі, у нього було здійснено два постріли. «Стріляли в мене двічі, мій охоронець також поранений і помічник. Міліція була, але, уявіть собі, вони надавали допомогу тим, хто в мене стріляв! Було два постріли: один в мене, один – поруч», – повідомив Андрій Шинькович. 
У мережі Інтернет з’явилося відео. і на ньому, схоже, видно, що хтось стріляв у нардепа. Утім, дивиться відео. Момент, як в нього наче потрапляє куля, після чого з'являється темне п'ятно на сорочці біля лівого передпліччя видно з 1 хвилини 58 секунди:

Коментарі:

Олександр НІКІТІН 24.10.2015 22:29

Шановні, давайте не будемо слідчими чи судом, і не будемо говорити хто винен, а хто ні. Ми констатували лише факт. А решта - то справа компетентних органів. Дякую усім за коментарі, за зауваження, за те, що висловили свою думку. Але прохання не поливати брудом когось. Дякую за розуміння.

Віталій 24.10.2015 22:00

І тут Герега проплатив , молодці гарно пишете. А що депутат робив в нічному клубі з охоронниками зі зброєю!?!?!?

Віталій 24.10.2015 22:00

І тут Герега проплатив , молодці гарно пишете. А що депутат робив в нічному клубі з охоронниками зі зброєю!?!?!?

Семья Ушаковых 24.10.2015 19:27

По всіх областях перед виборами стара влада творить провокації. Нападають на кандидатів, поливають брудом! Шинькович і команда створив вагому конкуренцію діючій владi на Хмельниччині Я в таких хлопців вірю. Їх гумовими кулями не візьмеш! Тільки вперед! Ми в Вас віримо !! Слава Україні!!!

Ігор Біланюк 24.10.2015 19:16

Хочуть закрити рот Шиньковичу. Чистої води провокація. Нічого не вийде.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую