ye-logo.v1.2

На дому у Хмельницькому голосують неохоче: не відкривають двері, а дехто… помер

Вибори 3573
Хмельничани не поспішають голосувати
Хмельничани не поспішають голосувати. Фото: автора

Про це повідомила голова однієї з дільничних комісій.

У Комітеті виборців України відзначають низьку явку виборців на Хмельниччині. Зокрема, станом на 17 годину, у Хмельницькому на дільниці №681491 (Міський будинок культури) проголосувало близько 35 відсотків виборців. Як відзначає голова комісії Лариса Круліковська, неохоче голосувати і ті виборці, які за станом здоров'я чи з інших причин не змогли прийти на виборчу дільницю.

«З 28 виборців, які мали голосувати на дому, проголосували лише одинадцять. Більшість не відкривали двері, дехто уже помер, - каже голова комісії. - Порушень у нас немає, все спокійно. Маємо двох міжнародних спостерігачів на дільниці».

У Комітеті виборців України причинами низької явки називають низьку поінформованість людей про самих кандидатів та певний хаос під час виборчої кампанії. Також зазначають, що на Хмельниччині не зафіксовано вагомих порушень виборчого законодавства.

«Системних порушень немає, однак повідомлялося, що в селі на Ізяславщині кандидат від партії «За конкретні справи» біля виборчої дільниці агітує за себе та наливає «сто грам», щоб за нього проголосували. Аналогічні випадки зафіксовані у Старокостянтинові. Раніше такого не було», - сказав голова Хмельницького обласного осередку Комітету виборців України Юрій Ануфрієв.

Ну, а ми нагадуємо, що на сайті газети "Є" триває телемарафон. Наступне включення о 19.00


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую