ye-logo.v1.2

У день виборів на Хмельниччині до міліції надійшло 36 повідомлень про правопорушення

Вибори 2092
Більшість повідомлень про порушення не підтвердились
Більшість повідомлень про порушення не підтвердились. Фото: з архіву

Найбільша кількість повідомлень, пов'язаних з виборчим процесом, була у містах Хмельницький, Кам'янець-Подільський, Нетішин.

У день виборів 25 жовтня, починаючи з 8 години ранку і до 22 години вечора, до органів внутрішніх справ області надійшло 36 повідомлень про різного роду правопорушення, більшість з яких не підтвердилася.

Як повідомляє прес-служба міліції, загалом з початку виборчих перегонів зафіксовано 130 звернень до міліції. З них у 7 випадках отримані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкриті кримінальні провадження, а у 12 – складено протоколи про адміністративні правопорушення. За рештою звернень тривають перевірки.

Найбільше до міліції звертались у Хмельницькому, Кам‘янці-Подільському, Нетішині. Лише по одному зверненню було у Віньковецькому та Красилівському районах.

У міліції називають найбільш вагомі порушення, які були зафіксовані: на дільниці у мікрорайоні Озерна жінка-спостерігач намагалася проголосувати не лише за себе, а й за свого онука, у Летичівському районі 26-річний чоловік здійснив завідомо неправдиве повідомлення про замінування виборчої дільниці у селі Горбасів.

Також було зафіксовано два факти ненавмисного пошкодження виборчих бюлетенів у Хмельницькому та дві спроби сфотографувати заповнений бюлетень з невідомою метою у містах Хмельницький та Кам‘янець-Подільський.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую