ye-logo.v1.2

Після 24 років очікування студенти музучилища отримали гуртожиток

Суспільство 3086
Фото: http://oblrada.km.ua

Нарешті ввели в експлуатацію гуртожиток Хмельницького музичного училища імені Заремби, будівництво якого триває з 1991 року.

У п'ятницю, 23 жовтня, керівництву музичного училища передали будівлю гуртожитку загальною площею 1760 квадратних метрів. Як відомо, питання будівництва гуртожитку протягом тривалого часу не вирішувалося. Згідно проекту, затвердженого ще у 1991 році, в обласному центрі, на вулиці Прибузькій, вже давно мали б функціонувати не лише новий корпус навчального закладу, але й гуртожиток, музична школа, спортивний та концертний зали.

Тепер, як повідомляє прес-служба обласної ради, після завершення будівництва викладачі та студенти музичного училища отримали для проживання сучасне, комфортне і таке бажане приміщення гуртожитку.

Гуртожиток побудований за сучасними технологіями та буде комфортним для проживання

"На добудову приміщень гуртожитку та навчального корпусу не витрачено жодної гривні з обласного бюджету. Саме на умовах укладення договору із фірмою-забудовником було вирішено питання добудувати дані приміщення. Відтепер студенти матимуть гарні умови проживання, що вплине, у свою чергу, на подальший розвиток закладу й на особистість кожного студента", - зазначив Іван Гончар під час урочистого заходу.

Керманич області висловив сподівання, що найближчим часом буде здана в експлуатацію перша черга навчального корпусу, в якому наразі завершуються зовнішні опоряджувальні роботи.

Незабаром музикантам передадуть також збудований навчальний корпус

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую