ye-logo.v1.2

Прем’єр-ліга з футболу: в хмельницькому дербі все вирішив один гол

Спорт 1947

У Хмельницькому зіграли пропущений матч чемпіонату області з футболу.

Протистояння НФК «Поділля» з СК «Поділля-ДЮСШ-1» було цікавим з точки зору турнірної боротьби. Адже обидві команди претендують на бронзові нагороди першості. А тому перемогу в цьому матчі була на вагу золото.

Матч хоч і видався цікавим, але в ньому був забитий лише один гол. І той можна назвати дещо курйозним. Адже схоже на все його автор Андрій Богуславський намагався віддати навісну передачу партнерам по СК «Поділля-ДЮСШ-1», але м’яч полетів у дальню дев’ятку від Мануки Восканяна. У підсумку 0:1 на користь номінальних гостей, які продовжують боротися за бронзові нагороди чемпіонату. А ось НФК «Поділля», практично, вже втратив шанси на «бронзу». Для того, щоб команді Анатолія Шляхового посісти призове місце, їй потрібно виграти в двох останніх матчах, а ось СК «Поділля-ДЮСШ-1» та ФК «Дунаївці» мають програти в своїх поєдинках.

Вже цього вік-енду відбудуться чергові поєдинки в обласній Прем’єр-лізі. У Нетішині «Енергетик» прийматиме старокостянтинівський «Случ», а ФК «Дунаївці» вдома прийматиме волочиський «Збруч». У Хмешльнциькому пройдуть одразу два матчі. НФК «Поділля» прийматиме «Славуту», а СК «Поділля-ДЮСШ-1» «Перлину Поділля» з Білогір’я.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую