ye-logo.v1.2

Життя після виборів. Результати. ПРЯМИЙ ЕФІР

Вибори 8729

Сьогодні, 30 жовтня о 16.00 дивіться чергову пряму телетрансляцію за підсумками місцевих виборів.

Сайт газети «Є» продовжує стежити за виборами до місцевих органів влади в Хмельницькій області. Відвідувачі сайту вже мали можливість дізнаватися про перебіг виборів у день голосування, 27 жовтня почути останні новини та думки з приводу виборів, поспілкуватися з кандидатами на посаду Хмельницького міського голови Олександром Симчишин та Костянтином Чернилевським, якій вийшли до другого туру. Почули й думки медійників з приводу виборів.

Сьогодні ж, 30 жовтня о 16.00 сайт газети «Є» в рамках свого проекту «Життя після виборів» знову в прямому ефірі. Гостями нашої студії перші номери у списках кандидатів до Хмельницької обласної ради – Іван Гончар («Свобода») та Олександр Драган («Об’єднання «Самопоміч»).

Говоритимемо про ті результати виборів, які будуть відомі на 16.00 та можливу політичну розстановку сил в новообраній обласній раді.

Усі охочі відвідувачі сайту газети «Є» матимуть змогу  приєднатися до розмови в студії за номером (0382) 66-43-35, а також за номером 067-380-77-60. Свої запитання також можна залишати в коментарях під цією новиною, а також на сторінках газети «Є» в соцмережах «Facebook» та «Вконтакті». Отож, дивіться пряму телетрансляцію газети «Є» о 16.00.

  

Ефір завершено. ДякуЄмо усім за увагу!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую