ye-logo.v1.2

Юридичну допомогу на Хмельниччині надають через Skype-зв'язок

Суспільство 2039
Мешканці Хмельниччини можуть отримати консультацію через інтернет
Мешканці Хмельниччини можуть отримати консультацію через інтернет. Фото: fakti.ks.ua

Консультації фахових юристів безкоштовні.

Днями, 29 жовтня, у Хмельницькому консультували громадян із застосуванням технології Skype-зв'язку.  Допомагали подолянам юристи ХОГО "Подільська правова ліга", Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Юридичної клініки Хмельницького університету управління та права, а також представники Головного територіального управління юстиції та Головного управління Пенсійного фонду у Хмельницькій області.

“Юристи та представники органів державної влади надавали правову допомогу жителям Хмельницького, Ярмолинецького, Віньковецького, Старосинявського та Летичівського районів. Найбільше цікавили громадян питання отримання субсидії, індексації заробітної плати, стягнення аліментів на неповнолітніх дітей, нарахування пенсії, оформлення спадщини”, - повідомляють в організації “Подільська правова ліга”.

Юристи зазначають, що Skype-консультування громадян відбувається щомісяця. Наступну консультацію організовують 26 листопада о 10 годині.

Як розповіли в Головному територіальному управлінні юстиції області, на консультацію попередньо потрібно зареєструватися на сайті відомства, вказати свої контактні дані та суть запитання. На електронну скриньку має надійти лист-підтвердження запису на онлайн-прийом або із зазначенням облікового запису управління юстиції в додатку Skype. У випадку неможливості зареєструватися, звертатися за телефоном: (0382) 65-60-45, (0382) 61-64-62.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую