ye-logo.v1.2

На Хмельниччині чиновники Держземагентства незаконно допомогли приватизувати землю

Кримінал 2041
Внаслідок дій чиновників Держземагентства ділянка вибула з комунальної власності
Внаслідок дій чиновників Держземагентства ділянка вибула з комунальної власності. Фото: realty-uzh.com.ua

Службові особи підробили документи в інтересах одного громадянина.

Прокуратура Хмельницької області виявила факт зловживання службовим становищем посадовцями Головного управління Держземагентства в області та його підрозділу в Хмельницькому районі. Внаслідок їхніх незаконних дій з комунальної власності вибула земельна ділянка вартістю 300 тисяч гривень.

“Земля, площею один гектар, є власністю громади села і перебуває у постійному користуванні регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини. Службові особи в інтересах одного громадянина підробили документи про нібито перебування земельної ділянки у складі земель запасу за межами населеного пункту. Надалі передали її у приватну власність громадянину для ведення особистого селянського господарства”, - повідомила прес-служба прокуратури.

Внаслідок дій чиновників Держземагентства ділянка вибула з комунальної власності, це завдало територіальній громаді села суттєвих матеріальних збитків.

За вказаним фактом прокуратурою області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 364 (Зловживання службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди для іншої особи, що спричинило тяжкі наслідки) та частиною 2 статті 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую