ye-logo.v1.2

Вибори міських голів: названо ще декількох переможців

Вибори 3819
Вибори пройшли 25 жовтня, а усіх результатів й досі немає
Вибори пройшли 25 жовтня, а усіх результатів й досі немає. Фото: з архіву

Центральна виборча комісія продовжує оприлюднювати результати виборів мерів міст на Хмельниччині.

Минув тиждень, як в Україні відбулися чергові вибори до місцевих рад. Але й досі не всюди є результати. Однак у більшості містах Хмельниччини вже відомі переможці мерських перегонів.

Так, за даними ЦВК, міським головою Кам’янця-Подільського вдруге поспіль став діючий мер Михайло Сімашкевич. У 2010 році його обрали міським головою від  партії «Сильна Україна», а нині, як самовисуванця.

У Нетішині також не змінився міський голова. Ним став Олександр Супрунюк, якого висунула партія «Воля». У Шепетівці ж місто очолив представник «Свободи» Михайло Полодюк, який до цього часу працював секретарем Шепетівської міської ради.

У Деражні міським головою обрали тренера-викладача дитячо-юнацької спортивної школи 30-річного Андрія Ковпака, який йшов на вибори під прапорами «Батьківщини». У Городку мером став директор ПП Землевпорядного центру «Прометей», представник партії «За конкретні справи» Василь Підлісний.

Оголошені результати й перших виборів в об’єднаних громадах. Так Дунаєвецьку міську громаду очолила підприємець Веліна Заяць, яку висувала партія Олександра Гереги «За конкретні справи». У Полонський міській громаді міським головою став мер Полонного Франц Скримський, який «штурмував» крісло під прапорами «Блоку Перта Порошенка «Солідарність».

Нагадаємо, що ще раніше Центральна виборча комісія оприлюднила результати мерських перегонів у інших містах. У Красилові міським головою обрано Анатолія Жовтана («Блоком Петра Порошенка «Солідарність»), у Славуті залишився міським головю Василь Сидор (самовисуванець), на перших виборах об’єднаних громад у Волочиській міській громаді перемогу здобув мер Волочиська, самовисуванець Костянтин Черниченко. У Хмельницькому ж буде другий тур, в якому обиратимуть мыж Олескандром Симчишиним (ВО «Свобода») та Костянтином Чернилевським (самовисуванець).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую