ye-logo.v1.2

Подоляни вклали у зміцнення обороноздатності держави понад 200 мільйонів гривень

Суспільство 1724
Сплачують військовий податок із заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат
Сплачують військовий податок із заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат. Фото: volynnews.com

Таку суму “патріотичного” податку перерахували мешканці нашої області.

З часу введення військового збору платники податків Хмельниччини перерахували з власних доходів 201,5 мільйона гривень. Зокрема, упродовж січня-жовтня цього року на фінансування Збройних Сил України від подолян надійшло 148,6 мільйона гривень військового збору. “Патріотичний” податок за жовтень склав 17 мільйонів гривень.

“Минулого року щомісячно до бюджету надходило 10-12 мільйонів гривень військового збору, а цьогоріч відрахування на потреби Збройних сил України зросли до 17 мільйонів гривень”, - сказав керівник регіонального представництва фіскальної служби Мар'ян Зеленецький.

Як нагадують у фіскальній службі, військовий збір запроваджено із 3 серпня 2014 року. Ставка цього податку складає 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування. Його платниками є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні. Відтак, сплачують військовий податок із заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які отримує платник у зв’язку з трудовими відносинами.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую