ye-logo.v1.2

У Ярмолинецькому районі чоловік підпалив будинок, аби замаскувати вбивство

Кримінал 2294
Зловмисника затримали правоохоронці
Зловмисника затримали правоохоронці. Фото: mvs.gov.ua

Підозрюваний зарізав 36-річного жителя Ярмолинецького району, а потім підпалив будинок, в якому вчинив убивство.

У селі Нове Село в одному із будинків виникла пожежа, під час гасіння якої було виявлено труп 36-річного місцевого жителя.За інформацією прес-служби обласної міліції, тіло направили на судово-медичну експертизу, під час якої на погорільцеві було виявлено різану рану живота.

"У поле зору міліціонерів потрапив 32-річний житель райцентру Деражня. Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. У день скоєння вбивства він гостював у товариша в Новому Селі. По сусідству у свого знайомого відпочивав і потерпілий", - розповідають правоохоронці.

Конфлікт розпочався з того, що потерпілий побачив підозрюваного на сусідському подвір’ї та попросив у нього цигарку. Той відмовив. Між чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. 32-річний зловмисник сильно побив потерпілого і той, рятуючись, втік у будинок. Проте підозрюваний послідував за ним і вдарив чоловіка ножем у живіт, після чого підпалив ганчір’я і кинув його на диван, де лежала жертва.

"Пожежа знищила майже все в будинку, тіло дуже сильно обгоріло, але це не завадило експертам встановити справжню причину смерті, - йдеться у повідомленні. - Особу підозрюваного встановили і затримали його в одному із готелів Хмельницького".

Зараз чоловік перебуває під вартою. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частною 1 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую