ye-logo.v1.2

Стало відомо, коли волейболісти хмельницького «Новатора» стартують у новому чемпіонаті

Спорт 1621
Хмешльницький Новатор розпочне змагання в чемпіонаті України з волейболу в вищій лізі 20 листопада матчами в Чернівецькій області
Хмешльницький Новатор розпочне змагання в чемпіонаті України з волейболу в вищій лізі 20 листопада матчами в Чернівецькій області . Фото: з архіву

У Федерації волейболу України затвердили календар першості країни в вищій лізі.

Новий чемпіонат України з волейболу в вищій лізі розпочнеться 14 листопада, матчами в підгрупі «Б». Та хмельницький «Новатор» на старт змагань вийде 20 листопада, коли розпочнеться чемпіонат у підгрупі «А». Суперниками хмельничан на першому етапі стануть команди  «Барком-Кажани-2» (Львів), «Педуніверситет-ШВСМ» (Чернігів) та «Колос-Родничок» (Новоселиця Чернівецької області).

На першому етапі команди грають у квартетах у чотири тури, кожен тур – по системі «кожен з кожним».На другому етапі команди, які посядуть за підсумками першого етапу 1-2 сходинки, боротимуться за 1-4 місця у вищій лізі. Інші чотири команди боротимуться за 5-8 місця вищої ліги. На другому етапі команди боротимуться без заліку очок, які здобуті на 1-му етапі.

За повідомленням прес-служби Федерації волейболу України, команди, які виборюватимуть 1-4 місця у вищій лізі, на другому етапі грають у два тури. Господарями турів почергово будуть команди, які посіли перші місця в підгрупах «А» і «Б» на першому етапі. Колективи, які посядуть 1-2 місця у вищій лізі, потрапляють до перехідного турніру разом з 7-ю та 8-ю командами Суперліги. Команди, які боротимуться за 5-8 місця у вищій лізі, зіграють між собою в один тур.

Календар змагань. Перший етап. Підгрупа «А»:

1-й тур – 20-22 листопада 2015 р. (господар – «Колос-Родничок» Новоселиця).

2-й тур – 18-20 грудня 2015 р. (господар – «Педуніверситет-ШВСМ» Чернігів).

3-й тур – 15-17 січня 2016 р. (господар – «Новатор» Хмельницький).

4-й тур – 19-21 лютого 2016 р. (господар – «Барком-Кажани-2» Львів).

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую