ye-logo.v1.2

Хмельницький правоохоронець підбурював свого знайомого дати дві тисячі доларів хабара

Кримінал 2175
Затримано на хабарі працівника сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Хмельницького міськвідділу
Затримано на хабарі працівника сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Хмельницького міськвідділу. Фото: khmel.gp.gov.ua

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Працівник сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Хмельницького міськвідділу підбурював знайомого дати своєму керівництву 2000 доларів США хабара. Як повідомляє прес-служба обласної прокуратури, підозрюваний переконав цього громадянина, що лише таким чином можна вирішити питання про не притягнення його до кримінальної відповідальності за шахрайство. У разі відмови передати гроші, міліціонер пригрозив негативними наслідками.

"Під час одержання зазначеної суми коштів правоохоронця було затримано. Предмет хабара вилучено", - йдеться у повідомленні.

Прокуратура області повідомила затриманому про підозру у підбурюванні до закінченого замаху на надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, певних дій (частина 4 статті 27, частина 2 статті 15, частина 3 статті 369 Кримінального Кодексу України).

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую