ye-logo.v1.2

Регбі. Перша «серія» за хмельничанами. На черзі гра в Києві

Спорт 3484

У Хмельницькому відбувся перший матч за бронзові нагороду чемпіонату України з регбі-15.

Рік тому хмельницький регбійний клуб зустрічався з київським «Антаресом» в матчах за 5 місце. У Києві був зафіксований рахунок 33:22 на користь столичного клубу, а в Хмельницькому перемогу святкували господарі 22:13. Та за сумою двох матчів вищу сходинку посів саме «Антарес», хмельничани ж фінішували шостими.

Cтоличному "Антаресу" (в чорній формі) вдалося в Хмельницькому не програти з великим рахунком.

Минув рік і ці команди знову зустрілися. Цього разу в протистоянні за «бронзу». А тому про налаштованість хмельничан, мабуть, і не слід багато говорити. Вони готові були діяти рішуче та взяти не лише реванш у «Антареса», а й забезпечити собі вагому перевагу перед матчем-відповіддю, який пройде в Києві 14 листопада.

Зупинити капітана РК "Хмельницький" Олега Валюса було важко, але можливим.

І, здавалося, що в гравців РК «Хмельницький» вийде досягнути успіху. Перший тайм був повністю за підопічними Олександра Мігунова та Олега Квасниці. Спочатку Олексій Лещенко приніс перші 5 очок у матчі, а згодом і Руслан Огородник відзначився спробою. Лещенко ж поклав ще два очки, завдяки влучній реалізації. Таким чином рахунок у грі на 22 хвилині став 12:0 на користь хмельничан. І, як гості не намагалися «розмочити» рахунок, здебільшого, пробиваючи штрафні навіть з центру поля, в них нічого не виходило. А ось хмельничани наче все робили правильно. І перевагою володіли, і з половини поля «Антареса» не виходили. Не вистачало лише залікових спроб.

Олександру Хоменку в грі проти київського "Антареса" не вдалося покласти хоча б одну спробу.

На початку другого тайму Мирослав Шуляк збільшив перевагу хмельничан до 17:0 і… господарів наче підмінили. А може й навпаки, кияни стали грати по-іншому. «Антаресу» доволі швидко вдалося перехопити ініціативу та більшу частину другого тайму проводити на половині поля господарів. Результат не забарився – в середині другого тайму рахунок став 5:17. А під завісу матчу киянам вдалося заробити ще два очки. Хмельничани ж могли збільшити свою перевагу, але власні помилки біля залікової зони гостей завадили.

Мирослав Шуляк (з м'ячем) приніс РК "Хмельницький" 5 очок у грі проти "Антареса".

Фінальний свисток зафіксував перемогу РК «Хмельницький» з  рахунком 17:12. Та ця перемогу не принесла радості господарям. Вони, вочевидь, розраховували на більше. Тепер за тиждень їм слід не програти в Києві з різницею більше, ніж 5 очок, інакше «бронза» дістанеться київському «Антаресу».

Руслан Огородник (з м'ячем) - автор другої спроби в матчі РК "Хмельницький" - "Антарес".

Киянам у другому таймі вдалося скоротити рахунок до мінімуму.

Олексій Лещенко (з м'ячем) - найрезультативніший гравець першому матчу за бронзові нагороди. Він заробив 7 очок.

Гравці РК "Хмельницький" до останньої секунди намагалися збільшити свою перевагу в матчі. Не вдалося.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую