ye-logo.v1.2

У Славуті встановлюють причини масового загорання автобусів

Кримінал 2884
У Славуті за невідомих причин згоріли чотири автобуси
У Славуті за невідомих причин згоріли чотири автобуси. Фото: km.mns.gov.ua

Нічна пожежа на стоянці зіпсувала одразу чотири автобуси

Випадковий перехожий приблизно о 4.45 годині 8 листопада зателефонував до службу порятунку за номером 101 та повідомив, що в Славуті на вулиці Приміській на стоянці під навісом з салону одного з автобусів він бачить полум’я. Пожежники, які прибули на місце, почали одразу ж гасити вогонь. Та на момент їхнього прибуття палало вже чотири автобуси. Рятувальники за допомогою пінних генераторів за лічені хвилини ліквідували пожежу та запобігли розповсюдженню вогню на припаркований поруч п’ятий автобус.

Внаслідок пожежі вогнем знищено моторні відсіки, салони та колеса автобусів «Mercedes-Benz Vario», «I-VAN» та двох «ПАЗ-3205».
Як повідомили в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Хмельницькій області, для встановлення причини та збитків від пожежі на місці події працює дослідно-випробувальна лабораторія ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. Чому загорілися автобуси поки що невідомо.
Нагадаємо, це не перший випадок масового загорання транспортних засобів на Хмельниччині. 25 жовтня вночі у центрі Хмельницького одразу три іномарки охопило вогнем. Згоріли «Volswagen Multivan», «Mitsubishi outlander» та «Toyota landcruiser». За версією правоохоронців, одну з машин хтось умисно підпалив. А ось хто – поки так і невідомо.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую