ye-logo.v1.2

Опитування: Симчишин віртуально перемагає Чернилевського

Вибори 4949
Нагадаємо, хмельничани 15 листопада в другому турі обиратимуть нового міського голову. Кандидатів двоє - Костянтин Чернилевський (ліворуч) та Олександр Симчишин
Нагадаємо, хмельничани 15 листопада в другому турі обиратимуть нового міського голову. Кандидатів двоє - Костянтин Чернилевський (ліворуч) та Олександр Симчишин . Фото: з архіву

Такі результати голосування, яке тиждень тривало на сайті газети «Є».

Завершилося опитування відвідувачів сайту газети «Є», в якому ми запитували, якби вибори Хмельницького міського голови відбулися 8 листопада, а не 15-го (коли в місті пройде другий тур мерських перегонів), то за кого б ви проголосували?

Участь в опитуванні взяли 1327 користувачів, 35 (2,64%) з яких обрали варіант відповіді: «Мені байдуже, хто очолить обласний центр». Ще 76 респондентів (5,73%) не визначилися з вибором. А 87 (6,56%) відвідувачів сайту газети «Є» обрали варіант: «Не пішов би на вибори».

Решта ж респондентів обирали між Олександром Симчишиним та Костянтином Чернилевським.  За діючого виконуючого обов’язки міського голови, який на вибори мера пішов, як самовисуванець, проголосували б 418 (31,5%) наших читачів. За голову Хмельницької обласної організації ВО «Свобода» - 711 (53,58%) респондентів.

Зауважимо, що це опитування не репрезентативне, а лише відображає думку тих відвідувачів сайту газети «Є», які взяли участь в опитуванні.  

Коментарі:

Олег 11.11.2015 01:33

В Інтернеті Свобода завжди дуже активна, тому не дивна і "перемога" тут Семчишена. На цьому сайти вони дуже багато коментують та тролять. Це є якраз і адмінресурс, який може задіяти Семчишин, як голови обласної парторганізації. Дивно, мали б накрутити набагато більше. Але хтось з місцевих, має голову. тому голосував адмінресурс партії без фанатизму.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую