ye-logo.v1.2

Тренер «Спортлідера+»: «Самі не грали і команді з Покровського не давали»

Спорт 1758
Попри паузу в чемпіонаті, гравці Спортлідера+ не пішли на тривалий відпочинок, а з 11 листопада готуватимуться до другого кола змагань
Попри паузу в чемпіонаті, гравці Спортлідера+ не пішли на тривалий відпочинок, а з 11 листопада готуватимуться до другого кола змагань. Фото: з архіву

Хмельницька команда провела останній матч першого кола чемпіонату України з футзалу серед команд «Екстра-ліги».

Перше коло позаду. І «Спортлідер+» завершив його на третьому місці. У матчі 8 туру хмельничани в Покровському Дніпропетровської області розписали мирову з «Титаном-Зорею» з рахунком 0:0.

«Так склалося, що на матч поїхали не повним складом, а тому побудували  невластиву для нас гру. Поставили завдання грати не позиційно, а по гравцю.  Тому самі не грали і команді  з Покровського не давали. Але матч видався надзвичайно цікавим, - каже головний тренер «Спортлідера+» Роман Ковальчик. - Щодо результату, то він, мабуть, закономірний. Ми мали декілька моментів, але й суперник міг також забити. Можливо, у нас трохи більше було шансів перемогти, особливо якщо згадати, коли Андрій Лисенко не влучив у порожні ворота, або «Титан-Зорю» від голу врятувала стійка. Але я все одно задоволений результатом».

Якщо говорити про перше коло, в якому хмельничани здобули чотири перемоги, одну нічию та три матчі програли, то наставник команди задоволений таким результатом. «У нас щотижня 1-2 нових гравців, яких ми переглядаємо, оскільки формуємо новий склад команди з новим стилем гри. Зараз до нас приєднається ще один молодий та перспективний гравець, який грає в «Спортлідері-2». Через два тижні – ще один. Тому третє місце за підсумками першого кола – закономірний результат і вимагати від хлопців чогось більшого нині просто не варто. Ви ж подивіться, у нас вже основними гравцями стали ті, хто ще минулого року не завжди виходив на заміну! Вони багато працюють, слухають тренерів, розвиваються, прогресують. Повірте, у нас буде дуже сильна команда, але потрібно ще трохи почекати», - говорить Роман Миколайович.

У чемпіонаті настала двотижнева пауза. Та гравці «Спортлідера+» не відпочиватимуть. Вже з середини вони приступають до підготовки до другого кола, матчі якого стартують 21 листопада. Цього дня хмельничан вдома прийматимуть івано-франківський «Ураган», в якого в першому колі виграли з рахунком 6:3.

Турнірне становище команд:
1. «Локомотив» - 34 очки
2. «Енергія» - 18
3. «Спортлідер+» - 13
4. «Титан-Зоря» - 13
5. «Продексім» - 13
6. «ЛТК-Інбев-НПУ» - 10
7. «Ураган» - 6
8. «Приват» - 4
9. «Кардинал-Рівне» - 3

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую