ye-logo.v1.2

До спортзалу - з гарним настроєм та перекусом

Спорт 2389
Доводиться їсти сніданки, які не люблю з дитинства, бо маю ціль!
Доводиться їсти сніданки, які не люблю з дитинства, бо маю ціль!

Третє тренування: звичку мало їсти побороти непросто!

Не знаю чи вистачить мені сил писати про кожне тренування. Адже чим далі триватиме проект тим менше унікальних подій буде відбуватись. Тому швидше за все буду описувати більш комплексно. Адже за тиждень подій відбувається більше.

Останнє тренування знову довело просту істину: йти в зал потрібно з хорошим настроєм та підготовленим. Також головне не забутись і вчасно перекусити. Багато читав різноманітних блогів та статей свого часу. Матеріалів що розповідають про будову свого тіла. Переважна більшість присвячена тому як вагу скинути. В мене ж зовсім інша мета. Потрібно вагу набрати. Звичку мало їсти виявилось непросто побороти. Останні тренування довели що харчуюсь я мало. А це одразу показують ваги. Яка мене підколов тренер - «мене не обманеш, я все побачу». І дійсно. Ваги одразу показують чи виконав я вимоги В`ячеслава чи схалтурив. Поки що ваги показували коливання ваги мого тіла найчастіше із знаком мінус. Коли я взявся до виконання дієти показники завмерли. Тренер стверджує, що цифри мають щоразу рости. Невпинно. Організм має не тільки відновлюватись після чергового навантаження, але й нарощувати масу. Адже побудова тіла має базуватись на чомусь. Здавалось би нічого складного. Але не все так просто як хочеться. На сьогодення мені потрібно привикнути їсти малими порціями і вкладатись в шестиразовий прийом їжі. Робота, зустрічі з друзями будь що. Все це не важливо в тому сенсі, що кожних дві, дві з половиною години я маю перекусити. І не просто так, а обов’язково згідно прописаної дієти. Деякі сніданки мені подобаються. Порція гречки, варені яйця, салат з капусти. Сніданок смачний та поживний. Важче із вівсяною кашою ,яку я з дитинства не люблю. :)
Але я знову захопився описом дієти, забуваючи про сам процес тренувань. Хоча поки що похвалитись нема чим. Навантаження потрошки росте. Якщо мало чи погано харчувався то в залі працювати важче. Швидше втомлюєшся, довше треба відпочивати між підходами. Плюс на саме тренування обов’язково потрібно приходити вчасно. Через певні свої справи, я затримався. Це мені коштувало збільшенням інтенсивності самого тренування. Разом з тренером ми мали «встигнути» зробити більше за менший час. Не зважаючи на те що організм протестував проти такого, на моє задоволення вдалось виконати всі вправи. Вага на тренажерах знову трішки зросла, кількість підходів залишається незмінною. Як правило кожна вправа це 3 підхода, в кожному по 8-10 повторень. Після тренування, коли виходиш то маєш відчуття легкості у всьому тілі. Ніби не відчуваєш його. Якщо тренування було інтенсивним, то виходячи із залу важко буває навіть спуститись вниз на поверх нижче. Йдеш по сходах і тримаєшся за щось. Ноги ніби ватні. Хоча такий стан теж має минутись. Побачимо як воно буде далі.

Партнер проекту: спортивний клуб "Evolution"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую