ye-logo.v1.2

З початку року бюджети місцевих громад Хмельниччини отримали понад 1,8 мільярда гривень податків

Економіка 1509
Бюджетні призначення місцевих рад виконано на 116 відсотків
Бюджетні призначення місцевих рад виконано на 116 відсотків. Фото: gazeta.dt.ua

Цьогоріч трендовим у структурі надходжень став акцизний податок з роздрібного продажу.

За десять місяців 2015 року до місцевих бюджетів Хмельницької області надійшло 1 мільярд 858 мільйонів гривень. Як повідомили у фіскальній службі, сума перевищує аналогічні показники минулого року на 543 мільйони гривень. Таким чином бюджетні призначення місцевих рад виконано на 116 відсотків, додаткові надходження склали 262 мільйони гривень.

Фахівці відзначають, що у структурі податкових надходжень найбільше - податку на доходи фізичних осіб, - це 1 мільярд 37 мільйонів гривень. Окрім того, велику питому вагу має акцизний податок з роздрібного продажу, якого уже надійшло понад 158 мільйонів гривень. Ці кошти в першу чергу використовуються територіальними громадами на поліпшення інфраструктури населених пунктів.

Місцеві бюджети краю отримали приріст надходжень у суму до 72 мільйонів гривень із сплати земельного податку та орендної плати за землю. У цьому разі зростання відбулося за рахунок проведення індексації вартості земельних ділянок. Сільгоспвиробники-“спрощенці” регіону додали бюджетам понад 78 мільйонів гривень єдиного податку.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую