ye-logo.v1.2

У Хмельницькому правоохоронці затримали крадіїв... у шафі

Кримінал 2381
Зловмисників затримали, триває розслідування
Зловмисників затримали, триває розслідування. Фото: news.if.ua

Там двоє чоловіків переховувались, сподіваючись, що їх не помітять.

Здійснити крадіжку в магазині непродовольчих товарів двоє молодиків намагались посеред ночі. Однак правоохоронці затримали їх “на гарячому”.

«Молодики, один з яких хмельничанин, а інший – житель одного із сіл Хмельницького району, проникли до магазину непродовольчих товарів. Для цього вони обрали вкрай дивний спосіб. Спочатку шляхом віджиму пластикового вікна залізли всередину сусіднього магазину і, знайшовши в суміжній стіні шпарину, залізли до іншого»,  - повідомили в управлінні поліції охорони.

Як зазначають правоохоронці, на об’єкті одразу ж спрацювала сигналізація і «тривожний» сигнал надійшов на пульт централізованого спостереження. Працівники наряду поліції охорони прибули на місце за кілька хвилин. Помітили, що ззовні магазин не пошкоджений і не виявили слідів проникнення. Проте на пульт централізованого спостереження і надалі надходили повідомлення, що у приміщенні хтось є.

Відчинив магазин його власник, який прибув за викликом. Оглянувши приміщення, правоохоронці затримали двох невідомих чоловіків. Вони, сподіваючись, що їх не помітять, ховалися у шафі. 

Під час розслідування з’ясувалося, що на рахунку зловмисників більше 10 крадіжок.Хлопцям уже оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Наразі перевіряється причетність зловмисників до вчинення аналогічних злочинів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую