ye-logo.v1.2

Роботодавці Хмельниччини спрямували на “соціалку” понад 3 мільярди гривень

Економіка 1475
За жовтень на «соціалку» подільські страхувальники мобілізували 374 мільйон гривень
За жовтень на «соціалку» подільські страхувальники мобілізували 374 мільйон гривень. Фото: volynpost.com

188 платників єдиного внеску області підвищили рівень заробітної плати найманим працівникам.

З початку 2015 року роботодавці Хмельницької області перерахували на загальнообов‘язкове соціальне страхування 3 мільярди 268,5 мільйона гривень єдиного внеску. У фіскальній службі відзначають, що  порівняно з відповідним періодом минулого року, це більше на 298,8 мільйона гривень.

У жовтні на «соціалку» подільські страхувальники мобілізували 374 мільйон гривень єдиного соціального внеску. Для порівняння зазначимо, що у жовтні 2014 року сплата ЄСВ становила 321 мільйон гривень, що підтверджує позитивну тенденцію до зростання соціальних надходжень від суспільно відповідальних платників.

«Бізнес-спільнота Хмельниччини, системно нараховуючи та сплачуючи єдиний соціальний внесок, піклується про забезпечення стандартів життя громадян, які отримують пенсії, стипендії, інші соціальні видатки. Уже 188 платників єдиного внеску області підвищили рівень заробітної плати найманим працівникам та скористались правом застосування понижуючого коефіцієнта»,  – сказав керівник регіонального представництва фіскальної служби Мар‘ян Зеленецький.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую