ye-logo.v1.2

Із Хмельницького в зону АТО курсує новий потяг

Суспільство 2402
Призначено додатковий потяг "Хмельницький-Костянтинівка"
Призначено додатковий потяг "Хмельницький-Костянтинівка". Фото: З архіву

Південно-Західна залізниця призначила додатковий поїзд зі сполученням “Хмельницький – Костянтинівка”.

Новий рейс курсує від учора, 11 листопада. Як повідомляють у прес-службі Південно-Західної залізниці, додатковий потяг призначили для забезпечення попиту на пасажирські перевезення у дальньому сполученні.

Поїзд № 128 “Хмельницький – Костянтинівка” відправляється зі станції “Хмельницький” кожної середи, п'ятниці та неділі о 15 годині 7 хвилин. На кінцеву станцію “Костянтинівка” потяг прибуває о 12 годині 56 хвилин. На шляху прямування запланована зупинка на станції “Київ – Пассажирський” о 21 годині 18 хвилин.

У зворотньому напрямку поїзд відправляється зі станції “Костянтинівка” щопонеділка, четверга та суботи о 17 годині 30 хвилин. Прибуття до станції “Хмельницький” — о 15 годині 50 хвилин. Зупинка на станції “Київ-Пассажирський” о 8 годині 40 хвилин.

Коментарі:

Автор 12.11.2015 17:35

28 квітня 2014 року озброєні бойовики «ДНР» захопили будівлі міськвиконкому і міліції у Костянтинівці. 8 липня 2014 року в ході проведення АТО сили Національної гвардії України та військові підрозділи звільнили місто від бойовиків «ДНР». Хоча зараз Костянтинівка перебуває під контролем українських військових, 31 жовтня минулого року Кабінет Міністрів затвердив Костянтинівку до переліку населених пунктів, на території яких здійснювалася антитерористична операція. Дякуємо за запитання.

Сергій Родін 12.11.2015 15:52

пробачте, а відколи Константинівка знаходиться в зоні АТО?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую