ye-logo.v1.2

Районні ради: герего-порошенківська область

Вибори 4814
Найбільшу кількість мандатів у районних радах Хмельниччини здобули представники партії нардепа Олександра Гереги
Найбільшу кількість мандатів у районних радах Хмельниччини здобули представники партії нардепа Олександра Гереги. Фото: автора

Найбільше мандатів до районних рад на Хмельниччини здобули партії «За конкретні справи» та «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Вибори до районних рад Хмельницької області, які відбулися 25 жовтня, за своїми результатами доволі схожі з підсумками волевиявлення до обласної ради. Нагадаємо, до облради найбільшу кількість мандатів здобула партія нардепа Олександра Гереги «За конкретні справи» - 19 депутатів. Від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» - 17, від Аграрної партії та «Батьківщини» - 11 представників, а від «Свободи» 10 депутатів. По 8 мандатів отримали представники Радикальної партії Олега Ляшка та «Об’єднання «Самопоміч».

Якщо взяти кількість мандатів, здобутих по області в районні ради, то перша четвірка лідерів така сама, як і до облради. Найбільше в районах буде представників партії нардепа Олександра Гереги «За конкретні справи» – 148. У «Блока Петра Порошенка «Солідарність» - 139, в Аграрної партії України – 102, а в «Батьківщини» - 95. А ось умовну п’яту сходинку поділили між собою Радикальна партія Олега Ляшка та «Відродження», в яких у райрадах області буде по 43 представники. У «Свободи»  ж 37, а в «Об’єднання «Самопоміч» й того менше – лише два – в Кам’янець-Подільській міській раді. Якщо відкинути представників партії мера Львова Андрія Садового, то усі перелічені партії здобули 605 мандатів із 678-ми!

Одразу в двох районних радах одній політичній сили вдалося здобути 50% депутатських мандатів. Так, у Волочиській райраді з 34 депутатів 17 представлятимуть партію народного депутата Сергія Лабазюка «Поруч». А в Шепетівській райраді стільки ж обранців буде від Аграрної партії України.

Всього до 20 районних рад пройшли представники 19 політичних сил. Та переможцями виборів стали 5 партій. Найбільше лідируючих позицій за підсумками виборів у партії «За конкретні справи» - у восьми районах.
«Блока Петра Порошенка «Солідарність»переміг у шести районах. У трьох райрадах більшу кільксть мандатів здобула Аграрна партія України. Партія «Поруч» перемогла в двох районах, а  «Батьківщина» - в одному.

Коментарі:

Натали Святая 14.11.2015 00:24

Герега купує виборців ремонтом дахів на приватизованих багатоповерхівках, доріг, освітленням вулиць, ремонтом лікарень. Маючи мільярди, це для нього мізер. Однак на запитання чи стало краще і дешевше лікуватись, харчуватись, підняв зарплату, подешевшав газ, е/енергія, чи збільшена пенсія - усі замовкають, або бризкають слиною.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую