ye-logo.v1.2

Працівниця кам'янецького РАЦСУ передавала конфіденційну інформацію в "ДНР"

Кримінал 2430
Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу
Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. Фото: gazeta.dt.ua

Жінка неодноразово по телефону передавала на окуповану територію офіційну інформацію про громадян.

Встановлено, що службова особа ДРАЦСу на прохання своїх колег одного з таких же відділень Донецької області, яке перебуває на тимчасово окупованій незаконними збройними формуваннями території, неодноразово передавала їм по телефону офіційну інформацію на громадян України. Відповідна інформація про особу, яка міститься у Держреєстрі актів цивільного стану, віднесена до конфіденційної.

"Прокуратура міста Кам'янця-Подільського погодила повідомлення про підозру працівнику відділу державної реєстрації актів цивільного стану в несанкціонованому розповсюдженні інформації з обмеженим доступом, яка зберігається в автоматизованих системах, створених та захищених відповідно до чинного законодавства, вчиненому повторно", - повідомляють у прес-службі обласної прокуратури.

Здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 361-2 Кримінального Кодексу України. Жінці загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з конфіскацією техзасобів, за допомогою яких було здійснено несанкціоноване розповсюдження інформації, які є власністю винної особи.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую