ye-logo.v1.2

Відомі у Хмельницькому люди розповіли, за кого віддали голос на виборах мера (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Вибори 6235

Хоча не всі місцеві знаменитості були до кінця відвертими, однак прізвище обранця назвали.

У Хмельницькому завершилося голосування, уже закрилися виборчі дільниці, зовсім скоро стане відомим ім’я майбутнього мера. А поки триває підрахунок, пропонуємо вам дізнатися, за кого ж проголосували місцеві знаменитості. Відомі хмельничани пояснили свій вибір по-різному.

Громадський активіст Степан Кушнір віддав голос за Олександра Симчишина. Каже, що добре його знає і довіряє. Співак Віктор Шайда проголосував за «господарника, який довів, що вміє керувати містом» - Костянтина Чернилевського. Колишня заступниця голови Хмельницької облдержадміністрації Леся Стебло хоче бачити мером Олександра Симчишина, з яким пліч-о-пліч переживала революційні події. Директор ТОВ «Поліграфіст» приватний підприємець Сергій Федоченко теж проголосував за Симчишина – «амбітного молодого патріота». Скрипалька Майя Онищук прізвища обранця не назвала, але впевнена, що хмельничани оберуть гідного мера.

Хмельницькі знаменитості уже розповіли про свої враження від виборів, а детальніше, чому вони проголосували саме так, дивіться у відео:

Коментарі:

Автор 16.11.2015 13:09

Для когось ці люди відомі, для когось - ні, тому дякуємо за зауваження! Будемо вдячні, якщо назвете кілька відомих, на Вашу думку, хмельничан.

Николай 16.11.2015 06:51

Цих "ВІДОМИХ у Хмельницькому" - вперге бачу і чую.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую