ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському замінували вокзал (ОНОВЛЕНО)

Кримінал 3154
Покищо небезпечних предметів на автовокзалі не виявили
Покищо небезпечних предметів на автовокзалі не виявили. Фото: facebook.com

Вибухівку шукають правоохоронці зі службовою собакою.

Сьогодні, 17 листопада, о 7 годині ранку до кам'янецької поліції надійшов дзвінок, "що на автовокзалі бомба". Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук начальник Кам’янець-Подільського відділу поліції Володимир Калашнік.

"Ми провели евакуацію вокзалу. Огороджено місце події. Близько 50 автобусів відправленні без закупівлі квитків, жоден рейс скасовано не було, - пише правоохоронець. - На разі на території автовокзалу працює собака на предмет виявлення вибухо-небезпечних предметів. Покищо інформація про бомбу не підтверджується".

Працівники поліції продовжують обстежувати автовокзал. "Якщо повідомлення про вибухівку - чиїсь невдалий жарт, то жартівника буде притягнуто до кримінальної відповідальності згідно статті 259 Кримінального Кодексу України. У такому разі будуть проведенні усі необхідні заходи по встановленню особи, яка зробила хибне повідомлення", - зазначив Володимир Калашнік.

Правоохоронці перевірили усі приміщення та прилеглу до автовокзалу територію, але жодних вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Про це повідомили в ГУ Національної поліції області. Робота автовокзалу відновлена у звичному режимі.

Довідково: Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності), карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую