ye-logo.v1.2

Одразу п'ять ДТП на Хмельниччині: загинув один пішохід

Суспільство 3074
Під колеса мікроавтобуса потрапив пішохід
Під колеса мікроавтобуса потрапив пішохід. Фото: erve.ua

Ще один пішохід потрапив до лікарні.

Дві ДТП вчора, 16 листопада, сталися за участю пішоходів. На жаль, один із випадків закінчився смертю. За повідомленням ГУ Національної поліції області, під колеса автівки «Мерседес-Спринтер, поблизу села Карпівці потрапив чоловік. Постраждалий перебігав дорогу в недозволеному місці. Така безпечність коштувала людині життя – він загинув на місці пригоди. За кермом «Спринтера», який збив людину, перебував 50-річний мешканець Віньковець.

Того ж дня у обласному центрі під колеса автівки потрапив ще один чоловік. Сталося це в темну пору доби, по проспекті Миру. "Пішохід переходив дорогу по «зебрі», коли раптом на нього наїхало авто. Водій втік з місця ДТП, а пішохід відбувся травмами", - розповідають правоохоронці.

Горе-водія розшукує поліція, а постраждалий тим часом лікується у обласній лікарні.

Крім цього вчора відбулося ще три аварії на автошляхах області. Так, у селі Пирогівці зіткнулися «Шкода-Фабія» та ВАЗ 2107. Водія «сімки» із переломом стегна шпиталізували. На вулиці Прибузькій у Хмельницькому зіткнулися «Міцубісі Лансер» та «Шевроле Авео». На щастя, у цьому випадку обійшлося без важких травм – всі учасники ДТП після огляду медиків відправлені додому.

Уже вночі на вулиці Вокзальній сталося зіткнення автомобілів «Фольцваген» та «Нісан». За кермом другого перебувала молода жінка. Саме вона й постраждала найбільше. 21-річна водійка «Нісана» із травмами потрапила до лікарні.

Ольга САЛІПА

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую