ye-logo.v1.2

У Хмельницькій райраді обрали голову

Політика 8344
Юрій Мельник, новий голова Хмельницької районної ради
Юрій Мельник, новий голова Хмельницької районної ради. Фото: з архіву

Лише з третьої спроби депутатам вдалося обрати керівника Хмельницької районної ради.

Сьогодні продовжилося перше засідання Хмельницької районної ради сьомого скликання, яке розпочалося ще вчора. Нагадаємо, депутати двічі не змогли обрати голову райради, оскільки жоден із кандидатів не набрав необхідних 18 голосів. Утім, те, що не зробили вчора, вдалося сьогодні.

Нагадаємо, партія «Поруч» висунула на голову районної ради підприємця Юрія Мельника, а вже колишній голова районної ради Олександр Прокопов, який став депутатом від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», «пішов» як самовисуванець. Був ще і представник «Свободи» Сергій Дерев’янчук, але він не пройшов до другого туру, а тому сьогодні обирали з двох.

На сесію прийшли не всі депутати. Не було якраз трьох «свободівців». Але це не завадило раді провести голосування, адже участь у ньому взяли 31 депутат із 34-х. І за результатами таємного голосування переміг депутат від партії «Поруч» Юрій Мельник, якого підтримали 18 обранців. За екс-голову райради Олександра Прокопова – 13 голосів.

Таємне голосування організували втретє

Нагадаємо і про те, що в Хмельницькій райраді найбільше представників партії «Поруч» - 10, від партії «За конкретні справи» - 7, від Аграрної партії – 5, від «Батьківщини» - 4. По троє депутатів у раді від «Блоку Петра Порошенка «Сорлідарність» та «Свободи», ще двоє від Радикальної партії Олега Ляшка.

Першу сесію райради нового скликання продовжать 25 листопада

За тим, як роходило голосування, можна було спостерігати в режимі онлайн на нашому сайті. Пропонуємо вашій увазі запис цієї трансляції та перепрошуємо за якість відео та звуку. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую