ye-logo.v1.2

Іноземці обрали земельну ділянку в Хмельницькому районі для будівництва електростанції на соломі

Суспільство 2712
Вiдбулася робоча зустрiч з представниками компанії HYDROMISTVENTURESLTD
Вiдбулася робоча зустрiч з представниками компанії HYDROMISTVENTURESLTD . Фото: adm.km.ua

Уже обговорили логістичні, екологічні та техніко-економічні питання спорудження біоелектростанції.

У Хмельницькому районі іноземні інвестори будуватимуть біоелектростанцію. Як повідомляють в облдержадміністрації, уже обрано земельну, визначено генерального підрядника та партнера (данська компанія Burmeister Wain Scandinavian Contractors), ведуться роботи із залучення коштів Європейського банку реконструкції і розвитку для співфінансування проекту.

“Особливістю цього проекту є використання у якості джерела енергії біомаси, зокрема соломи. Відходи від спалення біомаси планується використовувати як добрива”, - повідомляє прес-служба ОДА.

Практичні аспекти реалізації інвестиційного проекту зі спорудження біоелектростанції уже обговорили під час зустрічі обласної влади і представників компанії HYDROMISTVENTURESLTD (Кіпр). Обговорили логістичні, екологічні та техніко-економічні питання спорудження електростанції.

Нагадаємо, для реалізації проекту планується залучення коштів в розмірі 175 мільйонів євро від Європейського банку реконструкції і розвитку, Багатосторонньої агенції з гарантій інвестицій, приватних інвесторів з Великої Британії та Ірландії.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую