ye-logo.v1.2

Вже в п’ятьох райрадах обрали голів

Політика 2725
Вже у 5 районних радах із 20-ти є нові очільники
Вже у 5 районних радах із 20-ти є нові очільники. Фото: kprayrada.gov.uа

Поки що більшість керівників рад представляють партію «Поруч».

На Хмельниччині продовжують обирати голів новообраних районних рад. Так, у Волочиську за «крісло» керівника райради «боролися» представник партії «Поруч» Сергій Пазюк та Петро Верба з Аграрної партії України. Зважаючи на те, що 17 обранців із 34-ох у Волочиській райраді є представникам «Поруч», то результат таємного голосування був передбачуваним. Головою ради обрали Сергія Пазюка, який до цього часу був виконуючим обов’язки голови цієї ради.  

Обрали голову раду й в Новоушицькій райраді. Більшість депутатів проголосували за кандидатуру Олександра Проциша з «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», який за даними Центральної виборчої комісії був безробітним.

У Віньковецькій районній раді головою обрали представника партії «За конкретні справи» Анатолія Ходюка, який до цього працював інженером у Віньковецькій центральній районній лікарні. А Кам’янець-Подільську районну раду очолив начальник відділу містобудування , архітектури та ЖКГ Кам’янець-Подільської РДА Борис Бец, який став депутатом від партії «Відродження».

Нагадаємо, днями обрали голову Хмельницької районої ради. Ним став підприємець Юрій Мельник від політичної партії «Поруч».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую