ye-logo.v1.2

Володимир Гройсман похвалив Хмельниччину за об'єднання громад

Політика 3858

За словами голови Верховної Ради, наша область серед лідерів децентралізації.

Як зазначив спікер Верховної Ради Володимир Гройсман, перебуваючи з робочим візитом у Хмельницькій області, Хмельниччина досягла високих результатів з питань децентралізації. З 53 громад, передбачених перспективним планом, 24 вже створено. Для Хмельницької області це фундаментально, і позначиться на рівні соціально-економічного розвитку.

Володимир Гройсман "відкрив таємницю": його бабуся родом з Меджибожа і йому приємно, що в Летичівському районі створено вже дві громади. “Я думаю, що найближчим часом виступлю з ініціативою створення міжфракційного об'єднання щодо підтримки децентралізації”, - сказав спікер.

Як зауважив спікер парламенту, Україна не перша стала на шлях децентралізації, його вже пройшла Європа. Тому він закликає громадян не бути байдужими до змін, не вірити брехливим повідомленням і не керуватися страхами.

Володимир Гройсман завітав на Хмельниччину у рамках всеукраїнської програми “Посли реформ”, яка організована, щоб комунікувати з громадськістю і довести важливість децентралізації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую