ye-logo.v1.2

На Ярмолинеччині ДТП: аби дістати людей, рятівники розрізали автомобіль

Суспільство 3014
Рятувальники за допомогою гідравлічного розтискача-різака діставали з автомобіля постраждалих внаслідок ДТП
Рятувальники за допомогою гідравлічного розтискача-різака діставали з автомобіля постраждалих внаслідок ДТП. Фото: km.mns.gov.ua

У результаті зіткнення автомобілів «ЗАЗ Славута» та «Audi 80» постраждало троє людей.

Дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу села Правдівка. Як повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції області, водій "Славути" виїхав на смугу зустрічного руху, коли по ній рухалося інше авто. Від сильного удару громадян, які знаходилися в автомобілі “Славута”, довелося діставати рятувальникам.

“Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій за допомогою гідравлічного інструменту деблокували з автомобіля потерпілих 37-річного водія та 32-річну пасажирку, - розповідають надзвичайники. - Також було здійснено заходи, щоб попередити загорання автомобіля”.

За кермом "Ауді" був мешканець Городка, він, за інформацією правоохоронців, не постраждав. А от водію та пасажирці "Славути" довелося звертатися за медичною допомогою, обоє потрапили до лікарні.

Цього ж дня, травми внаслідок ДТП отримала 35-річна хмельничанка. “Потерпілу на перехресті вулиць Депутатської та Хотовицького у Хмельницькому збив водій ВАЗ 21101. На щастя, жінка залишилася жива, її госпіталізували до міської лікарні”, - зазначають у поліції.

Ольга Саліпа

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую