ye-logo.v1.2

«Спортлідер+» «позбувся» гравця збірної України та не втримав перемогу над «Ураганом»

Спорт 3160
Гравці Спортлідера+ до останньої секунди боролися, щоб виграти гру в Урагану, але не вийшло. Нічия 3:3
Гравці Спортлідера+ до останньої секунди боролися, щоб виграти гру в Урагану, але не вийшло. Нічия 3:3. Фото: автора

Хмельницька команда в стартовому матчі другого кола не змога здолати команду з Івано-Франківська.

Олексій Фетько, який є гравцем національної збірної України з футзалу, більше не гратиме за хмельницький «Спортлідер+». Це стало відомо після матчу другого кола чемпіонату країни серед команд «Екстра-ліги», в якому хмельничани приймали івано-франківський «Ураган».

Фетько був присутнім на матчі, але споглядав за нею, як глядач. А після матчу головний тренер «Спортлідера+» Роман Ковальчик розповів, чому Олексія не було на паркеті. «Він отримав статус вільного агенту, - заявив Роман Миколайович. – У нас з ним виникли розбіжності щодо побудови гри команди. Він дуже порядна людина, а тому вирішили не тримати хлопця, а відпустили». Сам Олексій, на запитання, де він гратиме далі, відповів: «Ще не визначився».

Орест Боргун (з м'ячем) створив чимало проблем хмельницькій команді.

Сам матч «Спортлідера+» з «Ураганом» видався доволі цікавим та дещо драматичним. Гості першими відкрили рахунок, але господарі змогли до перерви не лише зрівняти його, а й вийти вперед. Забивали два Дмитра. Спочатку Михайленко, а потім Калуков.

Ігор Корсун (№20) відкрив рахунок у матчі, але "Спортлідеру+" вдалося швидко все "перевернути".

Після перерви хмельничани, завдяки влучному удару ще одного Дмитра – Мартинюка, збільшили свою перевагу. Та ось втримати її не судилося. «Ураган», випустивши замість голкіпера п’ятого польового гравця, зміг зрівняти рахунок і вивезти нічию з Хмельницького. Отож, 3:3.

Валерій Власович (з м'ячем) за рахунку 3:1 міг "поховати" надії "Урагану" на нічию, але... не зміг забити, перебуваючи в двох метрах від воріт суперника.

«Мені дуже неприємно за себе і за команду перед вболівальниками, - каже Роман Ковальчик. – я не хочу виправдовуватися, але сьогодні знову так було, що наші молоді хлопці виграють-виграють, а потім в голові в них щось перевертається і вони допускають незрозумілі помилки. Це доводить те, що ми ще не є міцним горішком».

Гра не була жорсткою, але без порушень правил не обходилося.

А ось наставник «Урагану» залишився задоволеним результатом. «Дуже приємно, що наші молоді хлопці на виїзді змоги відігратися, - сказав Іван Скіцко. – У них є характер, вони не побоялися, з психологією все нормально, але є ще помилки, над якими слід працювати».

Артур Подлюк (№6) вже не перший матч грає у першій четвірці "Спортлідера+".

Дмитро Михайленко (№5) забив гол у ворота "Урагану", але "Спортлідер+" не зміг здобути три очки.

Ігор Байдак (№26) доволі часто виручав "Ураган" від голу.

Свій наступний матч «Спортлідер+» зіграє 28 листопада в Львові проти «Енергії». У першому колі команди грали в Хмельницькому і тоді перемогу святкували гості – 4:5.

 
Турнірне становище команд після 10 туру:
1. «Локомотив» - 27 очок (9 матчів), 2. «Енергія» - 21 (9), 3. «Спортлідер+» - 14 (9), 4. «Продексім» - 13 (9), 5. «Титан-Зоря» - 13 (9), 6. «ЛТК-Інбев-НПУ» - 10 (8), 7. «Ураган» - 7 (9), 8. «Кардинал-Рівне» - 6 (9), 9. «Приват» - 4 (9).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую