ye-logo.v1.2

З початку року податківці провели 565 перевірок підприємств Хмельниччини

Економіка 1556
Хоч перевірок поменшало, податківці протидіють "тіньовому" бізнесу
Хоч перевірок поменшало, податківці протидіють "тіньовому" бізнесу. Фото: dkrp.gov.ua

Як наслідок — донарахували 223,4 мільйона гривень податкових зобов’язань.

З початку 2015 року фахівці підрозділу податкового та митного аудиту ДФС Хмельницької області провели 565 документальних перевірок підприємств. Як повідомили у відомстві, це на 248 перевірок менше порівняно з аналогічним періодом минулого року.

За результатами контрольно-перевірочної роботи донараховано податкових зобов’язань на загальну суму 223,4 мільйона гривень. Із донарахованих сум стягнуто до бюджету 41,7 мільйона гривень.

“Протягом січня - жовтня зменшено збитків з податку на прибуток на 28,1 мільйона гривень та залишків від'ємного значення ПДВ, які включаються до податкового кредиту на 9,8 мільйона гривень, що позитивно вплине на сплату поточних платежів при декларуванні податкових зобов’язань платниками податків в наступних звітних періодах”, - пояснили у фіскальній службі.

Як зауважили податківці, попри зменшення кількості перевірок вдвічі та запровадження сервісних функцій для бізнесу, протидія тіньовому сектору економіки залишається одним із пріоритетів Державної фіскальної служби.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую