ye-logo.v1.2

Донецькі злодії обікрали заправку в Хмельницькому та пограбували самотнього пенсіонера

Кримінал 1223
Злочинці зі Сходу України пограбували хмельницького пенсіонера а автозаправку
Злочинці зі Сходу України пограбували хмельницького пенсіонера а автозаправку. Фото: mvs.gov.ua

Рухаючись транзитом через Хмельницьку область на Тернопільщину, по дорозі зловмисники вирішили "підзаробити".

Як пояснили затримані, самі вони зі Слов’янська Донецької області. На Тернопільщині планували збувати дешеві товари та телефони.

"На виїзді з Хмельницького торговці зупинились на заправці, де один із них поцупив каністру автомобільного мастила об’ємом 4 літри та балоновий ключ, - розповідають в ГУ Національної поліції області. - Потім злодії завернули в село Чабани і зайшли в першу ліпшу хату. Як виявилось, там проживав 78-річний пенсіонер".

Непрохані гості почали пропонувати дідусеві купити у них різні речі за "супернизькими" цінами. Господар погодився дати 100 гривень, а коли витягував гроші, злодії побачили його схованку. Потім, коли інші всіляко відволікали пенсіонера, один із торговців непомітно витяг з шухляди 1000 гривень. Проте дідусь побачив це, і злодії поспішно покинули будинок.

"Потерпілий одразу зателефонував у Хмельницьке відділення поліції. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, на якому автомобілі пересувалися зловмисники і скільки їх було, та розіслали орієнтування. Незабаром червоний "Жигуль" зупинили в селі міського типу Війтівці. Крадені речі з автомобіля вилучили", - йдеться у повідомленні.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статті 185 «Крадіжка» та чатиною 2 статті 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. 51-річному раніше судимому чоловікові, який фігурує у вчиненні обох злочинів, загрожує до 6 років позбавлення волі.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую