ye-logo.v1.2

У Шепетівці 88-річна бабуся згоріла у власному будинку

Суспільство 1674
Протягом однієї доби в Хмельницькій області виникло шість пожеж у будинках
Протягом однієї доби в Хмельницькій області виникло шість пожеж у будинках. Фото: pmg.ua

А у Кам'янці-Подільському з вогню врятували 46-річного чоловіка.

Протягом минулої доби на Хмельниччині сталося одразу шість пожеж, внаслідок яких загинула одна особа. Близько 15-ої години виникла пожежа у житловому будинку в Шепетівці. Через необережне поводження з вогнем загинула господиня будинку. За інформацією прес-служби ГУ ДСНС області, на місці пожежі виявлено тіло 88-річної пенсіонерки.

Того ж дня у Кам'янці-Подільському виникла пожежа в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Пожежників викликали мешканці будинку. “Під час розвідки рятувальники в одній із кімнат виявили непритомного 46-річного чоловіка. Вогнеборці вивели його на свіже повітря та передали працівникам медичної допомоги, - розповідають у прес-службі. - У результаті загорання вогонь знищив матрац, ліжко та пошкодив облицювання стін. Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління”.

Через необережне куріння ледь не загинув чоловік.

Також у середу в Кам'янці ледь не згоріла дев'ятиповерхівка. Пожежа виникла у підвалі будинку. “Дим помітили мешканці будинку, про що і повідомили рятувальників. Як виявилося, горіло сміття у підвальному приміщенні багатоповерхівки. Причиною загоряння могло стати необережне поводження з вогнем невстановленою особою”, - зазначають надзвичайники.

У підвалі багатоповерхівки сталося загорянння.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую