ye-logo.v1.2

З'явилися нові подробиці нічної стрілянини у Хмельницькому

Кримінал 3793
Фото: ua.korrespondent.net, з архіву редакції

Злочинець стріляв з обрізу мисливської рушниці, поранена продавчиня знаходиться у важкому стані.

Про подробиці вчорашньої стрілянини у Хмельницькому розповів начальник міського відділу Національної поліції Валерій Онісьєв. За словами правоохоронця, підозрюваний з'явився близько 19.40 у магазині “Карат”, що на вулиці Проскурівського Підпілля. “У магазині було дві продавчині зі своїми чоловіками, коли зайшов тоді ще невідомий покупець. Він хотів купити цигарки, при цьому вів себе дуже грубо. Через це один з чоловіків зробив йому зауваження, - зазначає Валерій Онісьєв. - У відповідь невідомий пригрозив зброєю і дістав обріз мисливської рушниці. Після цього він вистрілив у продавчиню і чоловіка”.

Невдовзі схожого на підозрюваного чоловіка бачили на вулиці Гагаріна, поблизу кафе “Бухара”. Коли правоохоронці попросили пред'явити документи, чоловік почав втікати. “Утікаючи від працівників поліції підозрюваний почав відстрілюватися, влучивши у випадкового перехожого. Злочинцю вдалося втекти, оскільки було надто темно”, - додав начальник міськвідділу поліції. - Весь особовий склад поліції залучено до пошуків стрілка. У Хмельницькому оголошено план “Сирена”.

Нагадаємо, у скоєні злочину підозрюється раніше судимий мешканець Хмельницького 1966 року народження Олександр Рачков. Як зазначив Валерій Онісьєв, підозрюваний вів відокремлений спосіб життя, не мав ні друзів, ні знайомих.

Правоохоронець зазначає, що злочинець не міг виїхати за межі міста, оскільки всі виїзди перекриті. Наразі правоохоронці роблять все, аби якнайшвидше затримати нападника. За даними фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу України “Умисне вбивство” і статтею 348 Кримінального Кодексу України “Посягання на життя працівника правоохоронного органу”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую