ye-logo.v1.2

Телефонні шахраї від імені податківців активно виманюють гроші у хмельницьких підприємців

Суспільство 1639
Хмельницькі підприємці дедалі частіше стають жертвами шахраїв
Хмельницькі підприємці дедалі частіше стають жертвами шахраїв. Фото: fakti.ks.ua

Місцевих підприємців попереджають про ризик потрапити на гачок до телефонних аферистів.

Податківці повідомляють, що у Хмельницькому активізувалися телефонні шахраї, які вимагають гроші у суб’єктів господарської діяльності, називаючись працівниками фіскальної служби.

“Зловмисники телефонують до керівників підприємств, установ, організацій та до приватних підприємців міста Хмельницький, представляючись працівниками фіскальної служби. Шахраї пропонують за певну винагороду вирішити проблемні питання, уникнувши застосування до них заходів податкового впливу”, - повідомляють у прес-службі Державної податкової інспекції у місті Хмельницький.

Зокрема аферисти обіцяють не проводити контрольно-перевірочні роботи, посприяти у відшкодуванні ПДВ та не застосовувати штрафні санкції. Після того вони повідомляють реквізити банківських рахунків чи банківських карток, вказуючи суму для перерахунку грошей за свої послуги.

Податківці застерігають: у разі, коли ви стали учасником або очевидцем такого роду протиправних дій, варто негайно повідомляти відділ власної безпеки при Головному управлінні Державної фіскальної служби у Хмельницькій області ГУВБ ДФС України за телефонами :70-17-77, 70-17-76, 70-17-75.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую